Korttidsleje - privat

Langtidsleje - privat

Institution/dagpleje

Eventcykler

FAQ/OSS

Til forsiden

   

Måske kan følgende give svar på dine spørgsmål

 

FAQ/OSS

 


 

Hvordan med forsikring? Den lejede cykel er normalt dækket af familiens indboforsikring. Cyklernes værdi fastsættes til maksimum 19900 og fremgår af den enkelte kontrakt. Stelnummer og nummer på forsikringsgodkendt lås er ligeledes anført på kontrakten.
Forsikringsforhold bør dog kontrolleres med en opringning til dit eget selskab
Korttidsleje ? Periode og pris for korttidsleje aftales individuelt i hvert tilfælde. Prisvejledning ses i korttidslejesektionen
Langtidsleje - er der minimumsgrænser Langtidsleje er minimum 3 mdr, herefter en måned ad gangen.
Har jeg forkøbsret til cyklen, hvis jeg bliver meget glad for den Vi sælger normalt ikke vore cykler.
Hvordan betaler jeg? Lejen faktureres månedsvis. Faktura tilsendes via e-mail. Fakturaen indeholder bankkontonummer hvortil beløbet overføres senest 8 dage efter fakturadato.
Skal jeg betale depositum ved langtidsleje JA, der beregnes depositum ved langtidsleje, typisk 1500,- pr ladcykel. Beløbet tilbagebetales ved returnering af cykel i samme stand

Hvad med service og eventuelle reparationer?

Almindelig service og driftsvedligeholdelse foretages af lejer. Cyklerne gennemgår service inden overdragelse og standen godkendes af lejeren.
Det vil sige: Vedligeholdelse af dæk/slanger, smøring af bevægelige dele og batterier i eventuelle lygter skal lejer selv stå for.
Større reparationer og udskiftninger klares på vores værksted.
Kan jeg få leveret og afhentet cyklen Ja, betaling herfor aftales ved indgåelse af kontrakt
Hvordan ser et typisk lejeforløb ud? Et typisk lejeforløb for børnetransportcykel (Nihola Cigar eller Christiania H-box) kunne se sådan ud:

Aftalen lyder på ca 6 måneder (langtidsleje er min 3 mdr), cyklen leveres/afhentes på adresse i Storkøbenhavn indenfor ca en uge. Fordres levering på bestemt dato kan prisen herfor være højere).

 

Månedlig leje

498,-

Kapitalbehov ved opstart:
2248,-
Leveringsomk. 250,-
Depositum 1500,-
Månedlig leje 498,-  
Månedlig leje 498,-
Månedlig leje 498,-
Månedlig leje 498,-
Månedlig leje 498,-
Leveringsomk. afh 250,-
Depositum - 1500,-
Samlet periodepris incl lev/afh
 
3488,-

Efter tilbagelevering gennemgår Dansk Cykeludlejning cyklen på eget værksted. Herefter tilbagebetales depositum til lejers bankkonto. Dette sker senest 8 dage efter tilbageleveringsdagen

 

Flere spørgsmål omkring cyklerne:


 

Er der både plads til et lille og et stort barn? Nihola: Cyklen har en ladbund, der ligger under center af forhjulene. Hermed er der god plads til en lift eller autostol under barnesædet, der aftages uden brug af værktøj.

Christiania: Større børn placeres på børnesædet. Små børn i autostol i vognbunden

Må jeg transportere en voksen i ladcyklens kasse? Nej - det svarer til at have en voksen på bagagebæreren. Eneste mulighed for cykeltransport af to voksne er rickshaw eller tandem

Se lovgrundlag - klik

Hvad koster det hvis noget går i stykker? Tilbehør listen ser sådan ud: Klik her